• 7 важни причини зошто треба да имате надворешна тенда во поткровјето

1. Затоа што брзо и лесно се вградува од просторијата

Надворешните тенди со рачно управување лесно се вградуваат од внатрешната страна на надворешната страна на вашиот VELUX кровен прозорец.

Погледнете на http://goo.gl/zmpNFa како сами, лесно, брзо и едноставно можете да вградите надворешна тенда.

2. Затоа што предизвикува таканаречен ефект на чадор за сонце

3. Затоа што ја намалува топлината за 73%, а го дозволува протокот на свеж воздух

4. Затоа што не замрачува и не го блокира погледот на околината со истовремено пропуштање на светлоста во внатрешноста на просторијата

5. Затоа што е отпорна на дожд и ветер, бидејќи е направена од специјален материјал и доколку правилно се користи – се смести во своето куќиште во текот на зимата, може да трае со години

6. Затоа што штити од оштетување: на прозорецот, внатрешната ролетна, подот и намештајот во поткровјето

7. Затоа што обезбедува заштеда на енергија поради намалената потреба од разладување со клима уредите

Постојат ситуации кои не дозволуваат компромис!
Живеете во поткровје, а имате бебе – спас за вас е VELUX надворешната тенда, бидејќи тогаш клима уредите и другите опции за разладување не се најоптимално решение.

Комфор пакети

Со комбинирање на надворешната и внатрешната заштита обезбедуваме најдобра можна контрола на дневната светлина и топлина 24 часа, сите 7 дена во неделата. http://goo.gl/DlmofL

Надворешните тенди се ефективно решение за сите простории во вашиот дом во поткровјето: дневна, спална, детска, работна соба и кујна.

Погледнете ги во овој краток филм сите придобивки кои ги добивате со вградување на овие надворешни тенди.

Погледнете ги и останатите совети за вашето поткровје

ИЗОЛАЦИЈА

ПРОЗОРЦИ

ГИПС

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2017-2018. Развиено од My Marketing